pompen voor hygiënische toepassingen

Pompen voor hygiënische toepassingen

Inventflow biedt een breed scala aan hygiënische pompen aan die geschikt zijn voor de strengste internationale hygiënevereisten.

Hierbij is te denken aan Hilge pompen, welke zijn ontwikkeld voor de zeer strikte hygiëne-eisen van de bier-, zuivel-, voedings- en farmaceutische industrieën. Ook leveren wij Wangen pompen. Deze pompen worden veelal gebruikt voor vleesverwerking, zuivelproducten en andere voedingsmiddelen.

Inventflow heeft haar eigen hygiënische (EHEDG) doseerpomp ontworpen om vloeistoffen en additieven zo hygiënisch en nauwkeurig mogelijk te doseren binnen de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast bieden wij hygiënische wormpompen en membraanpompen aan, welke te zien zijn in het onderstaande pompfilter.

bekijk ons aanbod!

image

Voldoen aan de strengste hygiënevereisten

De hygiënevereisten worden steeds strenger, denk hierbij aan EHEDG en EC1935/2004-certificering, FDA en QHD-normen en meer. Om hieraan te voldoen, dient de juiste pomp voor uw proces geselecteerd te worden.

Inventflow biedt een breed scala aan hygiënische pompen aan, welke hieronder te zien zijn. Met ons aanbod en expertise binnen kunnen wij u vrijwel altijd van dienst zijn omtrent hygiënische toepassingen.

Inventflow: gespecialiseerd in hygiënische toepassingen

Wij hebben over de jaren veel ervaring op mogen doen binnen industrieën waar hygiëne een zeer belangrijk onderdeel van het productieproces is. Zo werken we samen met grote klanten binnen de bier-, zuivel-, frisdrank-, en farmaceutische industrieën. Met ons team van pompspecialisten helpen wij u graag met uw vraagstukken rondom hygiënische toepassingen.

Wat kunnen wij voor u doen?