inventflow Hogedruk reinigingssets

image

Inventflow hogedruk reinigingssets

Waar vroeger vaak werd gekozen voor plunjerpompen voor hoge druk reiniging bij 60 tot 100 bar, is tegenwoordig te zien dat men met meer water aan 40 bar genoeg heeft. Daarnaast verbruiken de plunjerpompen veel energie en vergen ze erg veel onderhoud, wat betekend: dure reparaties!

Ontwerp

Inventflow bouwt hogedruk reinigingssets welke zijn opgebouwd uit toerengeregelde meertraps centrifugaalpompen van Grundfos met een slimme regeling. Onze hogedruk reinigingssets zijn vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Ze kunnen hierdoor de moeilijkste hogedruk reinigingsprojecten gemakkelijk en nauwkeurig aan. Alle sets zijn gebouwd met een focus op rendement, gebruikersgemak en kwaliteit.

Onze hogedruk reinigingssets zijn zeer duurzaam ontworpen: compacte units met een zeer onderhoudsvriendelijk ontwerp en een eenvoudige toegang tot alle onderdelen. Elke hogedruk reinigingsset is speciaal gemaakt voor de klant om aan specifieke vereisten zoals capaciteit en comfort te voldoen.

vrijblijvend advies over hogedruk reinigingssets

Voordelen
  • Onderhoudsarm t.o.v. de sets met plunjerpompen
  • Doordat een hogedruk reinigigingsset is opgebouwd uit meerdere pompen die allen zijn uitgerust met frequentieregelaars kan men hiermee een grote energiebesparing bewerkstelligen.
  • Door de geavanceerde regeling van de pompen zal het hele systeem ook “rustiger” draaien en minder drukstoten veroorzaken wat gunstig is voor het systeem en leidingwerk.
  • Zeer efficiënt

Wat kunnen wij voor u doen?