Over Inventflow

image

Inventflow zet zich in voor..

Het waarborgen van het productieproces van onze klanten, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Inventflow ontzorgt haar klanten door een totaalconcept rondom het productieproces te bieden.

Of het nu gaat om het leveren van nieuwe pompen en procescomponenten, het reviseren van pompen, directe ondersteuning bij een calamiteit of het onderhoud van uw complete range pompen, Inventflow staat voor u klaar.

Het totaalconcept van Inventflow:
  • Preventief, correctief en predictief onderhoud
  • Het reviseren van al uw pompen
  • Het leveren van een zeer groot assortiment nieuwe pompen en installaties
  • Ruime voorraad onderdelen en pompen
  • 24/7 Service & Support

Onderhoud van uw productieproces

Inventflow is uw partner voor een snelle revisie van een pomp tot het onderhouden van uw complete range pompen. We kunnen dit op locatie uitvoeren of in één van onze servicevestigingen.

Wij ontzorgen u op het gebied van pompen, door preventief, correctief en predictief onderhoud. Hierbij ligt onze focus volledig op een zo duurzaam en optimaal mogelijk productieproces van onze klanten.

 

image


Een uitgebreid assortiment van hoogwaardige pompen en installaties

Inventflow voorziet u van passende oplossingen voor vrijwel iedere toepassing op het gebied van pompen en installaties. Gebaseerd op uw vraagstuk adviseert één van onze specialisten de optimale pompen en installaties. Wij beschikken over een zeer veelzijdig assortiment van kwalitatieve producten, waarmee wij u vrijwel altijd van dienst kunnen zijn.

bekijk ons aanbod

24/7 Service & Support

Inventflow streeft ernaar om het productieproces van haar klant te allen tijde te waarborgen. Wij beschikken daarom over een 24/7 servicedienst. Zo staan we dag èn nacht en in de weekenden voor u klaar. 

U krijgt een specialist aan de telefoon, die in staat is om snel te inventariseren wat er aan de hand is en adequaat de nodige maatregelen kan nemen. Er wordt direct een servicemonteur ingeschakeld die spoedig ter plaatse is om u te verzekeren van een continu productieproces.

 

image

Wat kunnen wij voor u doen?