pomponderhoud door INVENTFLOW

 Pomprevisie Inventflow

 

Pomponderhoud door ervaren specialisten

Inventflow is uw partner voor een snelle revisie van uw pomp tot aan onderhoud van uw volledige range pompen. Uw pomp wordt op locatie of in één van onze servicevestigingen gereviseerd, afhankelijk van wat voor u de beste optie is. Iedere pomp revisie wordt volledig digitaal vastgelegd, om de pomp revisie inzichtelijk te maken voor u.

 

Waarom uw pompen laten onderhouden door Inventflow?

  • Deskundig team, gespecialiseerd op het gebied van pompen
  • Revisie van ieder type en merk pomp (merkonafhankelijk)
  • Alle werkzaamheden worden digitaal vastgelegd en gedeeld
  • 24/7 Service & Support
  • Digitaal inspectierapport met de staat van pomponderdelen met toelichting, foto's en vervolgacties
  • Offerte met een transparante kostenopbouw voordat werkzaamheden uitgevoerd worden

Bekijk hier een voorbeeld van een inspectierapport en een offerte

InspectierapportOfferte

 Pompmerken die wij veelal reviseren:

Onze specialisten verrichten onafhankelijk van het merk zeer deskundig werk. Voor ieder pompmerk kunt u bij ons terecht.

Merken pomp revisie

Pomp laten reviseren? Neem direct contact op:

 

BEL: +31 (0)546 45 80 72OF STUUR ONS EEN BERICHT

Onze werkwijze

Bij de revisie van een pomp wordt de pomp gedemonteerd, geïnspecteerd en wordt vastgesteld welke onderdelen gereviseerd of vervangen moeten worden. Na de inspectie ontvangt u een vrijblijvende offerte. Pas als u akkoord geeft worden de werkzaamheden uitgevoerd.

Voordelen

Het laten reviseren van een pomp heeft meerdere voordelen. Zo is het een duurzame oplossing waarmee de levensduur van de pomp geoptimaliseerd wordt. Daarbij worden kosten beperkt, aangezien de pomp niet vervangen hoeft te worden. De pomp zal ook weer optimaal presteren, waardoor de productiviteit verhoogd wordt.

Test na revisie

Na een pomp revisie, een ombouw, of een vermogensaanpassing, wilt u natuurlijk graag weten of de pomp de gewenste capaciteiten haalt en aan de nieuwe eisen voldoet. In onze werkplaats beschikken we over een testfaciliteit, waarmee we nagenoeg elk type pomp uitvoerig kunnen testen en analyseren. Zo kunnen we testen of de pomp optimaal functioneert en presteert.

Pomponderhoud Inventflow


Kostenopbouw pomp revisie

Na de inspectie van uw pomp wordt vastgesteld welke onderdelen van de pomp gereviseerd of vervangen moeten worden. U krijgt een overzichtelijke offerte toegestuurd waarin de kosten per onderdeel en de benodigde werkzaamheden gespecificeerd zijn. Pas als u akkoord geeft zal Inventflow de pomp revisie uitvoeren.

Inspectierapport pomp revisie

U ontvangt een verslag waarin alle werkzaamheden aan uw pomp digitaal zijn vastgelegd. Hierdoor heeft u inzicht in de conditie van ieder onderdeel van uw pomp, de eventuele oorzaak van de conditie en de gekozen vervolgactie.

image

Wat kunnen wij voor u doen?